TRATTORIA LA BOCCA

TRATTORIA LA BOCCA Tipica Trattoria Italiana

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 404 beoordelingen
22 feb 2020 om 14:20 De pizza was heel goed in alle opzichten.
2 feb 2020 om 20:54 3 verschillende Pizza's van smaak erg lekker alleen jammer ze waren koud bij aankomst
5 jan 2020 om 21:31 Jammer dat de opmerking niet gelezen is en de pizza's waren niet echt warm. Smaak verder goed.
20 dec 2019 om 15:26 Heel matig. Voor €16,25 verwacht ik veel lekkere lasagne. Het was weinig, onaantrekkelijk, niet op smaak. Ik heb in het verleden ook wel een lasagne besteld en toen een heel andere ervaring. Veel te duur
12 nov 2019 om 16:31 Eten bij aankomst lauw-koud, terwijl wij op hooguit 8min. afstand wonen. Lasagne smaakte prima, alleen voor 13€ is de portie zeer klein (té klein)! Pizza truffel had een minimale smaak.. Voor deze prijzen verwacht je grotere porties/betere kwaliteit.
17 jun 2019 om 22:04 Wat. Een. Ge. Wel. Dige pizza. Top!!!!! Een 11 op de schaal van 1 tot 10.
13 jun 2019 om 23:31 Werd op tijd gebracht. Eten was lekker alleen er zat heel veel olie op mijn pizza. Maar dat kon je er afhalen. Voor de rest top!
17 mei 2019 om 19:30 Weer een rop pizza en heerlijke teramisu. Ze mogen op woensdag niet meer dicht
12 mei 2019 om 19:56 Bezorging precies zoals op de app staat aangegeven. Heerlijke pizza en voortreffelijke tiramisu. Aanrader en snel weer!!! Top.
24 feb 2019 om 21:55 Heeel erg vet
2 feb 2019 om 21:32 De pizza werd precies op tijd gebracht en was goed.